CNC_BEARBEJDNING


CNC BEARBEJDNING

AMB visuals kan tilbyde CNC bearbejdning, som er fremstilling af emner ved hjælp af CNC fræser. Vi bearbejder emner i mange forskellige udformninger og materialer. Vi har mange års erfaring i CNC bearbejdning, hvilket gør os i stand til at løse CNC bearbejdningsopgaver, uanset materialetype. Kvaliteten er i top i hele processen. 

Automatisk fremstilling af emner ved CNC bearbejdning sker ved hjælp af CNC fræsning. Fræseren programmeres til at udføre nogle bestemte bevægelser, og derved fremstilles emner med stor præcision og høj kvalitet. Omstillingen sker lynhurtigt, og derfor kan vi tilbyde en meget effektiv produktion med minimal tid til omstilling og programmering af nye arbejdsgange. 

CNC bearbejdning giver mange fordele i forhold til manuel bearbejdning:

  • Der er stor gentagelsesnøjagtighed, dvs. alle emner er helt ens
  • lav fejlkvote
  • mulighed for komplicerede emner
  • minimal håndtering af produkter, da de kan bearbejdes i én arbejdsgang
  • lav stykpris pga. automatiserede processer 

Derudover er der visse geometrier (kurver, radier, elipser mm.), som kun kan ske rationelt og præcist i en CNC fræser, hvor akserne kan bevæges simultant. 

AMB visuals kan levere kvalitetsprodukter med korte leveringstider. Vores fagligt uddannede medarbejdere sørger for at give vores kunder det bedste slutprodukt. 


CNC_BEARBEJDNING
CNC_BEARBEJDNING
CNC_BEARBEJDNING