storformat_print

TILBUD PÅ STORFORMAT PRINT


SE VORES TILBUD PÅ STORFORMAT PRINT!

KLIK HER OG LÆS MERE

STORFORMAT PRINT ÅRHUS

Landsdækkende levering og montering

Vores print afdeling er leveringsdygtige i storformat print på mange forskellige materialer. Vi kan printe på emner, der er op til 5 cm tykke og har et planmål op til 3,2 x 2,03 meter (emnevægt maks. 400 kg). På vores schweizisk producerede storformat print maskine leverer vi højeste kvalitet med stor volumen.

Vi leverer storformat print på både inden- og udendørs materialer som fx aluminium, glas, akryl, PVC, træ, polycarbonat, polystyren, kompositplader, vinyl, overfladebehandlede emner, akustikplader, døre, køkkenlåger, læder mm.

Vores storformat print har en opløsning op til 2160 dpi, og vi bruger industrielle UV-farver, VOC-free, hvilket gør vores produktion mere miljøvenlig i forhold til traditionel skilteproduktion.

. Udendørs holdbar print, vind- og vejrstabil

. Stort farverum, colormatch

. FOGRA PSD A/B - ProcessStandard Digital

. mulighed for direkte lak, spot-effekter og glans

Der er en god økonomi ved bestilling af volumenproduktion af storformat print ved os. Vi laver testprint inden serieproduktion. Vi kan printe i flere lag (farve, hvid, block, lak).

En kombinering af print og fræs gør, at vi er i stand til at konturskære flotte figurer og faconer. En helt unik mulighed for at kombinere vores storformat print med spændende kreative løsninger til fx messestande, udstillinger mm.


storformat_print
storformat_print
storformat_print