Leverandør til den grafiske branche siden 1985.

AMB visuals A/S består af en grafisk afdeling og en smedeafdeling, simpleSIGN, ialt ca. 1200 m værksted og kontor.

PROFIL - AMB VISUALS A/S

AMB visuals A/S er ordreproducerende indenfor visuel identitet og fungerer udelukkende som underleverandør til profilfirmaer, skiltevirksomheder og reklamebureauer indenfor skiltning med og uden lys, pyloner, UV-Print, Folie mm.

Medarbejderne er faglærte grafikere, serigrafer, skiltemalere, smede og montører, der alle er specialister indenfor deres fagområde.

Vi råder over en stor del CNC-styrede maskiner og specialværktøj, hydraulisk bæltekøretøj til fundering, kranbil mv. og producerer både for danske og udenlandske virksomheder.

simpleSIGN er specialiseret i fremstilling og montage af skilte, pyloner og facadebogstaver med og uden indbygget lys, LED-ure mv..

Vi producerer alt fra enkelte enheder til kædeproduktion og projekter.

Vi taler samme sprog uanset om der står Pantone, RAL, legering, kabeltegninger, LED, 2-komp., svøb, M20x100, raster eller andre fagrelaterede udtryk.

AMB visuals A/S fungerer samtidig som sparringspartner og rådgiver, for at slutbrugeren kan guides til den korrekte løsning både mht. økonomi, valg af materialer, muligheder og alternative løsningsforslag.


Michael Bomholt
Adm. Direktør