Leverandør til den grafiske branche siden 1985.

AMB visuals A/S består af en grafisk afdeling, logoWEAR, og en smedeafdeling, simpleSIGN, ialt ca. 1200 m værksted og kontor.

PROFIL - AMB VISUALS A/S

AMB visuals A/S er ordreproducerende indenfor visuel identitet og fungerer udelukkende som underleverandør til profilfirmaer, skiltevirksomheder og reklamebureauer indenfor profiltøj med logo og skiltning.

Medarbejderne er faglærte grafikere, serigrafer, skiltemalere, smede og montører, der alle er specialister indenfor deres fagområde.

Vi råder over en stor del CNC-styrede maskiner og specialværktøj, hydraulisk bæltekøretøj til fundering, kranbil mv. og producerer både for danske og udenlandske virksomheder.

logoWEAR består af produktion af direkte tryk, broderi, transfers på textiler og serigrafisk tryk af flade emner. simpleSIGN er specialiseret i fremstilling og montage af skilte, pyloner og facadebogstaver med og uden indbygget lys, LED-ure mv..

Vi producerer alt fra enkelte enheder til kædeproduktion og projekter.

Alle logo’s gennemgåes og forberedes på tegnestuen, så de er egnet til produktion på værkstedet. Linket mellem tegnestuen og produktionen er essentielt for at opgaven og slutproduktet lever op til forventningerne, vi taler samme sprog uanset om der står Pantone, RAL, legering, kabeltegninger, LED, 2-komp., svøb, M20x100, raster eller andre fagrelaterede udtryk.

AMB visuals A/S fungerer samtidig som sparringspartner og rådgiver, for at slutbrugeren kan guides til den korrekte løsning både mht. økonomi, valg af materialer, muligheder og alternative løsningsforslag.


Michael Bomholt
Adm. Direktør